Σπύρος Γαληνός: Συνάντηση με τους πιλότους αεροσκαφών F – 16 - Ειδήσεις από τη Λέσβο | Νέα Μυτιλήνης | Νέα Λέσβου

10/11/18

Σπύρος Γαληνός: Συνάντηση με τους πιλότους αεροσκαφών F – 16

Με τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας της Ομάδας «Ζευς» οι οποίοι κατά τη διάρκεια της προχθεσινής παρέλασης με την πτήση των αεροσκαφών F – 16 πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή επίδειξη στον ουρανό της Μυτιλήνης, συναντήθηκε χτες 9-11-2018 το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός.

Η Πολεμική Αεροπορία καθώς και το Τιμητικό Άγημα Ευζώνων της Προεδρικής φρουράς, συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επετειακή εκδήλωση στο νησί μας, ανταποκρινόμενοι σε σχετικό αίτημα και επαφές που είχε πραγματοποιήσει το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Λέσβου και προσωπικά ο κ. Γαληνός.

Ο Δήμαρχος, αφού αναφέρθηκε στο ρόλο της Πολεμικής Αεροπορίας στην υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας, ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των κατοίκων της Λέσβου τους πιλότους της Πολεμικής μας Αεροπορίας, τονίζοντας ότι η επίδειξη που πραγματοποίησαν ήταν πραγματικά συγκλονιστική και πρωτόγνωρη για τον τόπο μας. «Με την άριστη εκπαίδευση, την δεξιοτεχνία σας, τους ελιγμούς και τις κατακόρυφες ανόδους και καθόδους των αεροσκαφών που έκοβαν την ανάσα, ενθουσιάσατε μικρούς και μεγάλους. Όπως θα διαπιστώσατε κι εσείς, όλοι σήμερα λένε ότι ήταν η καλύτερη παρέλαση που έχουν παρακολουθήσει. Πραγματικά συγκινήσατε τους συμπολίτες μου και λαμπρύνατε ακόμη περισσότερο τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 8ης Νοεμβρίου, στέλνοντας παράλληλα τα κατάλληλα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Μας κάνατε να νιώσουμε εθνική υπερηφάνεια. Σας καμαρώνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γαληνός και τους χάρισε αναμνηστικά δώρα.

Οι πιλότοι των F – 16, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την εγκάρδια υποδοχή τονίζοντας ότι ήταν μεγάλη τιμή και για τους ίδιους που βρέθηκαν στη Λέσβο και συμμετείχαν στον εορτασμό.