ΛΕΣΒΟΣ: Με ηλιοφάνεια το ΣK και η νέα εβδομάδα – Χαμηλές θερμοκρασίες τις νυχτερινές ώρες – Περαιτέρω πτώση από την Τρίτη - Ειδήσεις από τη Λέσβο | Νέα Μυτιλήνης | Νέα Λέσβου

10/11/18

ΛΕΣΒΟΣ: Με ηλιοφάνεια το ΣK και η νέα εβδομάδα – Χαμηλές θερμοκρασίες τις νυχτερινές ώρες – Περαιτέρω πτώση από την Τρίτη

Ηλιοφάνεια με λίγες σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε το Σαββατοκύριακο, αλλά και την επόμενη εβδομάδα στην περιοχή μας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς στις παράκτιες περιοχές από 9 έως 20 στα πεδινά τμήματα στο εσωτερικό του νησιού και από 6 έως 17 βαθμούς στις ορεινές περιοχές. Σταδιακή πτώση του υδραργύρου 3 με 4 βαθμούς αναμένεται να σημειωθεί από την Τρίτη (13/11) και μετά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοανατολικά έως 3 με 4 μποφόρ στα ανατολικά και κεντρικά τμήματα του νησιού και έως 5 στις υπόλοιπες παράκτιες περιοχές. Σταδιακή ενίσχυση των ανέμων περιμένουμε από το βράδυ της Δευτέρας φτάνοντας στα μέσα της εβδομάδας και τα 7 μποφόρ και τοπικά στις δυτικά και βορειοδυτικές θαλάσσιες περιοχές τα 8 μποφόρ.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, μεταβολή του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες περιμένουμε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.