Σαρώνει και τη Λέσβο το ψυχρό μέτωπο – Μέσα σε λίγες ώρες ο υδράργυρος έπεσε κατά 11 βαθμούς Κελσίου - Ειδήσεις από τη Λέσβο | Νέα Μυτιλήνης | Νέα Λέσβου

25/12/18

Σαρώνει και τη Λέσβο το ψυχρό μέτωπο – Μέσα σε λίγες ώρες ο υδράργυρος έπεσε κατά 11 βαθμούς Κελσίου

Ψυχρό μέτωπο διέρχεται από τα ξημερώματα από τη χώρα μας προκαλώντας σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, ισχυρούς βοριάδες, τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά, ενώ χιονόνερο ή χιόνι εκδηλώνεται και σε ημιορεινές περιοχές της Βόρειας, Κεντρικής και Ανατολικής Ελλάδας. Τα φαινόμενα σταδιακά μέσα στην ημέρα θα περιοριστούν σε ανατολικές και νότιες περιοχές. 
Στην περιοχή του ΒΑ Αιγαίου επικρατούν νεφώσεις, σημειώνονται τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος του, ενώ χιονίζει κατά διαστήματα και ασθενώς στα ορεινά τμήματα των νησιών.
Σημαντική είναι και στη Λέσβο η πτώση του υδραργύρου. Από τα ξημερώματα έως και αυτή την ώρα (10:30) η θερμοκρασία στη Θερμή έπεσε από τους 17 στους 8 βαθμούς Κελσίου, στο Μόλυβο από τους 14 στους 3 βαθμούς, στην Πέτρα από τους 16 στους 6 βαθμούς, στον Πολιχνίτο από τους 15 στους 5, στη Στύψη από τους 13 στους 3 και στο Μανταμάδο από τους 14 στους 4 βαθμούς Κελσίου.
Δείτε τις καταγραφές της θερμοκρασίας των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών:
ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ

ΠΕΤΡΑ
ΘΕΡΜΗ
ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΣ
ΒΑΦΕΙΟΣ - ΜΟΛΥΒΟΣ

 
Γίνετε ενεργά η πηγή του onlesvos.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες μας στο onlesvos@gmail.com ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook