Αναδάσωση του δάσους Αμαλής - Κυριακή 10/2/19 - Ειδήσεις από τη Λέσβο | Νέα Μυτιλήνης | Νέα Λέσβου

7/2/19

Αναδάσωση του δάσους Αμαλής - Κυριακή 10/2/19

Αυτή την Κυριακή τα μέλη και οι φίλοι του ορειβατικού– πεζοπορικού συλλόγου Λέσβου αντί να περπατήσουν σε ένα από τα υπέροχα δάση του νησιού μας  θα αφιερώσουν την ημέρα (10-2-19) στη σπορά για την αναγέννηση ενός καμένου τμήματος του δάσους Αμαλής. Με την ευκαιρία αυτή θα παρατηρήσουν και τα μικρά πευκάκια που φύτρωσαν μετά από τις προηγούμενες σπορές. 

Ο Σύλλογος στηρίζει με τη δράση αυτήν ενεργά τη πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Αγίας Μαρίνας και του Σωματίου Εθελοντών Πυροσβεστών Λέσβου που διοργανώνουν τη 4η σπορά πεύκων υπό τη καθοδήγηση του Δασαρχείου Λέσβου.Σας περιμένουμε όλους σας!

Έχοντας φέρει μαζί μας μικρά σκαπτικά εργαλεία (τσάπες, τσουγκράνες, σκαλιστήρια) θα συγκεντρωθούμε στις 10:15 στο My Market του κεντρικού parking της Μυτιλήνης για να πάμε με τα δικά μας μεταφορικά μέσα στη Παναγία Αμαλής .Θα πάρουμε μαζί μας και όσους θέλουν να συμμετάσχουν και δεν έχουν αυτοκίνητο. Προτεινόμενη οδός πρόσβασης ο δασικός δρόμος που ξεκινάει πάνω από τα ιχθυοτροφεία πηγαίνοντας από Κράτηγο προς Χαραμίδα.
Σας περιμένουμε