9οι Παλλεσβιακοί Μαθητικοί Αγώνες Μουσικής - Ειδήσεις από τη Λέσβο | Νέα Μυτιλήνης | Νέα Λέσβου

25/2/19

9οι Παλλεσβιακοί Μαθητικοί Αγώνες Μουσικής

Tο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης, ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Επάνω Σκάλα», ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Μυτιλήνης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου διοργανώνουν τους 9ους Παλλεσβιακούς Μαθητικούς Αγώνες Μουσικής, σε Ατομικό Μουσικό Όργανο, Ατομικό Τραγούδι και στα Μουσικά Σύνολα Σχολείου (χορωδία ή ορχήστρα).

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μαθητές της Δ΄(τετάρτης), Ε΄(πέμπτης) ή Στ΄(έκτης) Δημοτικού και μπορούν να λάβουν μέρος με ένα μουσικό κομμάτι ελεύθερης και δικής τους επιλογής σε μια ή περισσότερες κατηγορίες. Τα έξοδα μετακίνησης θα επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://gym-mous-mytil.les.sch.gr/ και θα στέλνονται με email: mousikoiagones@gmail.com ή με ηλεκτρονικό τρόπο στην διεύθυνση http://gym-mous-mytil.les.sch.gr, από τους κηδεμόνες των υποψηφίων το αργότερο μέχρι 15 Μαρτίου 2019. 

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 26 και 27 Μαρτίου 2019.

(Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της τελικής ημερομηνίας των αιτήσεων)Η τελετή λήξης και η απονομή των βραβείων θα γίνει 27 Μαρτίου 2019, στις 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης με τη συμμετοχή των βραβευθέντων μαθητών και Μουσικών Συνόλων του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης.

Για τους διακριθέντες προβλέπονται βραβεία και ειδικές διακρίσεις σε κάθε κατηγορία.

Απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους μαθητές.