ΛΕΣΒΟΣ: Με καλό και σχετικά ζεστό καιρό έως και τα μέσα της εβδομάδας – Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας από Τετάρτη - Ειδήσεις από τη Λέσβο | Νέα Μυτιλήνης | Νέα Λέσβου

3/2/19

ΛΕΣΒΟΣ: Με καλό και σχετικά ζεστό καιρό έως και τα μέσα της εβδομάδας – Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας από Τετάρτη

Σχετικά καλό καιρό περιμένουμε τις επόμενες ημέρες στην περιοχή μας με λίγες μόνο αραιές  νεφώσεις, ενώ στο εσωτερικό του νησιού ενδέχεται τις πρωινές ώρες η ορατότητα να είναι κατά τόπους περιορισμένη. 

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από τα νότια έως 3 με 4 και τοπικά στα στα δυτικά τμήματα 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από την Τρίτη σε ανατολικούς με μικρή ενίσχυση. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα φτάνοντας τις μεσημεριανές ώρες στα πεδινά και παράκτια τμήματα της Λέσβου τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Μεταβολή του καιρού περιμένουμε την Τετάρτη με νεφώσεις και τοπικές βροχές οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της Λέσβου. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση. Από την Πέμπτη το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι νεφώσεις και οι ενισχυμένοι κατα διαστήματα βοριάδες.