Διανομή δωρεάν προϊόντων ΚΕΑ- ΤΕΒΑ σε 2175 οικογένειες της Λέσβου - Ειδήσεις από τη Λέσβο | Νέα Μυτιλήνης | Νέα Λέσβου

29/3/19

Διανομή δωρεάν προϊόντων ΚΕΑ- ΤΕΒΑ σε 2175 οικογένειες της Λέσβου

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, γίνεται γνωστό ότι:
Συνεχίζοντας την υλοποίηση διανομών δωρεάν προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ, του οποίου ως Δήμος είμαστε δικαιούχος φορέας, ενημερώνουμε τους ωφελούμενους ΚΕΑ- Δικαιούχους του ΤΕΒΑ οι οποίοι έχουν ενεργές αιτήσεις – δηλαδή εισέπραξαν το ΚΕΑ κατά τον προηγούμενο μήνα -, ότι θα πραγματοποιήσουμε δωρεάν διανομή προϊόντων σε όλη την Λέσβο.
Οι συνολικοί δικαιούχοι- ωφελούμενοι της διανομής αυτής είναι 4529 δημότες μας (2175 οικογένειες) σε όλη την Λέσβο.

Στις Δημοτικές Ενότητες (πλην Μυτιλήνης- Θερμής), οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν κατά τόπους από τους εργαζόμενους μας στο Βοήθεια στο Σπίτι για την ημέρα, τον τόπο και την ώρα της διανομής.

Η διανομή για τις Δημοτικές Ενότητες Μυτιλήνης και Θερμής θα πραγματοποιηθεί :

Από την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 έως και την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, στις αποθήκες μας στην ΕΨΥΠΑΛ -ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ από ώρες 8.30 έως 12.30 .
Θα διανεμηθούν συνολικά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες 35.115 τεμάχια προϊόντων . Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι: αλεύρι, φασόλια, ζυμαρικά, φακές, ζάχαρη και τοματοπολτός.
Οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ- ΤΕΒΑ που επιθυμούν να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν μαζί τους αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ- ΤΕΒΑ, καθώς επίσης και την ταυτότητα τους.