Ανακοίνωση του συνδυασμού "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ" για το συμβάν με την ύψωση του σταυρού - Ειδήσεις από τη Λέσβο | Νέα Μυτιλήνης | Νέα Λέσβου

4/3/19

Ανακοίνωση του συνδυασμού "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ" για το συμβάν με την ύψωση του σταυρού

Ο υποψήφιος δημοτικός συνδυασμός "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ" εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τη σύλληψη και κράτηση 33 συμπολιτών μας, που προέβησαν στην επανατοποθέτηση του Σταυρού στην περιοχή Απελή Μυτιλήνης. Παράλληλα με τα αισθήματα δικαιολογημένης αγανάκτησης, εύλογη απορία προξενεί η εκκωφαντική σιωπή των τοπικών αρχών και ιδιαιτέρως της παρούσας Δημοτικής και Περιφερειακής Αρχής, αλλά και των συνυποψηφίων δημοτικών παρατάξεων για το όλο συμβάν.

Επίσημη θέση του συνδυασμού μας είναι, ότι σε περίπτωση που θίγονται σύμβολα της ορθόδοξης θρησκευτικής πίστης μας, είναι ήσσονος σημασίας να ασχολούμαστε με θέματα αυτοδιοικητικών εκλογών.

Καλούμαστε λοιπόν όλοι μαζί, αφού πρώτα υψώσουμε το Σταυρό του Κυρίου μέσα μας για τις άγιες ημέρες της Μεγάλης Τεσσαρακοστής που πλησιάζουν, να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια σε κάθε προσπάθεια φίμωσης της ορθόδοξης θρησκευτικής πίστης μας και απαξίωσης των ιερών συμβόλων αυτής και της πατρίδας μας.

Ευχόμαστε στους 33 συμπολίτες μας, που κρατήθηκαν εντελώς άδικα, καλή δύναμη και υπομονή στους ίδιους και στις οικογένειές τους, ευελπιστώντας ότι σύντομα με τη βοήθεια του Θεού η δικαστική τους περιπέτεια να αποτελέσει παρελθόν.