"Μαζί από την αρχή" - Η πρώτη ανακοίνωση της παράταξης του υποψηφίου Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου - Ειδήσεις από τη Λέσβο | Νέα Μυτιλήνης | Νέα Λέσβου

15/3/19

"Μαζί από την αρχή" - Η πρώτη ανακοίνωση της παράταξης του υποψηφίου Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου

Ξεκινάμε. “ΜΑΖΙ απο την αρχή”
Η πρόκληση είναι μεγάλη.
Η ευθύνη μεγαλύτερη.
Στόχος μας η ανασυγκρότηση από το μηδέν, της κεντρικής, βόρειας και δυτικής Λέσβου. Το ζωντάνεμα των χωριών μας. Εργαλεία μας η θέληση, η επίγνωση των αναγκών, η αξιοκρατική χρήση του ανθρώπινου δυναμικού, η στρατηγική αναπτυξιακή στόχευση, η συλλογική προσπάθεια. Στην εποχή της τεχνολογικής επανάστασης, θα αγωνιστούμε για να αναστήσουμε από τις στάχτες της την περιοχή μας που έχει αφεθεί στην τύχη της εδώ και χρόνια. Το έργο είναι τεράστιο. Γιατί αφορά στην οικοδόμηση σε νέα, σύγχρονα, γερά θεμέλια του μέλλοντός μας. Του μέλλοντος των νέων και των παιδιών μας. Θα βαδίσουμε με σοβαρή, προγραμματική στόχευση, ικανά πρόσωπα και ανοιχτές συνεργασίες.
Σ΄αυτό το ξεκίνημα, θα χρειαστεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, “ΜΑΖΙ από την αρχή” για την συγκρότηση ενός δυναμικού και νικηφόρου αγώνα. Χωρίς κομματικά πρόσημα, χωρίς καπελώματα, χωρίς τοπικιστικές μικρότητες, χωρίς παρωπίδες, Οι δυναμικές γενιές της κεντρικής, βόρειας και δυτικής Λέσβου, οι παλαιότεροι με τις ικανότητες και την εμπειρία τους , γυναίκες και άνδρες, έχουν συνταχθεί και είναι ήδη εδώ. Με πίστη στις δυνατότητές του νέου δήμου μας και στις δικές μας οφείλουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο “ΜΑΖΙ απο την αρχή” .