Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ - Παιδική παράσταση 13 & 14 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης - Ειδήσεις από τη Λέσβο | Νέα Μυτιλήνης | Νέα Λέσβου

9/4/19

Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ - Παιδική παράσταση 13 & 14 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Η Θεατρική Ομάδα πασπARTού, μετά από 6 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο ερασιτεχνικό θέατρο για παιδιά και μετά από τις επιτυχημένες παιδικές παραστάσεις των προηγούμενων ετών «Πήτερ Παν», «Ροκ-α-μπίλυ στα σύννεφα», «Τα Μαγικά Μαξιλάρια», «Χριστούγεννα στην Ουρανούπολη», «Δωδέκατη Νύχτα», «Αμέλια, η νεράιδα των αστεριών», «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» έρχεται με την θεατρική παράσταση

Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ του Lewis Carroll

για παιδιά από 4 ετών. 
Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στις 18:00 και
Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στις 11:00 και στις 18:00,
στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης σε σκηνοθεσία της Φάνιας Βαλάση.
Τιμή εισιτηρίου 5€.

*Η Θεατρική Ομάδα πασπARTού πιστή στο ραντεβού της με το παιδικό θεατρικό κοινό της και με απόλυτο σεβασμό στο θέατρο και τον πολιτισμό, σας καλεί με μεγάλη χαρά στην γεμάτη φαντασία, χιούμορ και παιδική αθωότητα, παράσταση «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Lewis Carroll.
Συνδυάζοντας μουσική, χορό, τραγούδι και κέφι κάνουμε μια βουτιά στον θαυμαστό κόσμο του κλασσικού έργου του Lewis Carroll. 
Γι’αυτό ελάτε στη Χώρα των Θαυμάτων μαζί μας, πιείτε τσάι με τον Καπελά και τον Κούνελο, γνωρίστε τη γάτα του Τσεσάιρ, την Κάμπια και την Ψευτοχελώνα, χορέψτε δυνατά παρέα με τους Ντουμ και Ντι, αλλά προσέξτε τη Ντάμα Κούπα… και ότι και να γίνει………. μην αργήσετε!