Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την 'Ένωση Κεντρώων ο καθηγητής Πανεπιστημίου Γεώργιος Παλαιολόγος - Ειδήσεις από τη Λέσβο | Νέα Μυτιλήνης | Νέα Λέσβου

4/4/19

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την 'Ένωση Κεντρώων ο καθηγητής Πανεπιστημίου Γεώργιος Παλαιολόγος

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων θα είναι επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και τ. Λέκτορας του Deree κ. Γεώργιος Παλαιολόγος, με καταγωγή από τις Λέσβο και Φθιώτιδα.

Ο κ. Παλαιολόγος συναντήθηκε με το Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή και συμφωνήθηκε να συμμετάσχει στο Ευρωψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων.


ΣΥΝΤΟΜΟ  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Κατάγομαι από την Καλλονή Λέσβου και την Ελάτεια, Φθιώτιδος από την μητέρα μου Μαρία Παλαιολόγου (υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ 1985-1993). Είμαι πατέρας δύο παιδιών. Έχω εργαστεί ως Καθηγητής Πανεπιστημίου στην Διοίκηση  Διεθνών, Μικρομεσαίων και Τουριστικών Επιχειρήσεων, στην Ελλάδα (Deree College) και το εξωτερικό (Αγγλία, ΗΠΑ, Βέλγιο, Κουρδιστάν, Ηνωμένα Αραβικά, Νότιο Κορέα, Μπελίζ και Χονγκ Κονγκ).  Επίσης έχω εργαστεί σε Διεθνείς οργανισμούς ( ΝΑΤΟ/SHAPE, Βέλγιο και Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης- Γενική Διεύθυνση Χ). Έχω διοικήσει επιχειρήσεις εστίασης & τουρισμού. Είμαι πτυχιούχος Εκπαίδευσης και Οικονομικών με μεταπτυχιακές & διδακτορικές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και γνώστης των νέων τεχνολογιών. Μιλάω Αγγλικά και συνεννοούμαι στα Γαλλικά, Ισπανικά και Γερμανικά.
Γεώργιος Παλαιολόγος