Εκδήλωση για το ρόλο των Κοινοτήτων από το συνδυασμό «Συνεργασία ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ» στην Καλλονή - Ειδήσεις από τη Λέσβο | Νέα Μυτιλήνης | Νέα Λέσβου

8/4/19

Εκδήλωση για το ρόλο των Κοινοτήτων από το συνδυασμό «Συνεργασία ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ» στην Καλλονή

Ειδική εκδήλωση για το ρόλο των Κοινοτήτων την προσεχή αυτοδιοικητική περίοδο, διοργανώνει ο συνδυασμός «Συνεργασία ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ», την Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 8 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής. 
Όπως τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Στρατής Ζαφείρης, πέραν της ενημέρωσης για το νέο πλαίσιο του «Κλεισθένη», θα συζητηθούν ζητήματα όπως ο προϋπολογισμός της δημοτικής ή τοπικής κοινότητας, η συμμετοχή του συμβουλίου της στην κατάρτιση του επιχειρησιακού και τεχνικού προγράμματος του δήμου, αλλά και στις όποιες αναπτυξιακές προτάσεις – πρωτοβουλίες, ληφθούν απ’ την δημοτική αρχή. 
«Για μας είναι απόλυτα ξεκάθαρο πως για να υλοποιηθεί η πρότασή μας αναφορικά με τις Κοινότητες, προϋπόθεση είναι να υπάρχει ουσιαστική στήριξή τους από τον υπηρεσιακό Μηχανισμό του νέου Δήμου. Και δέσμευσή μας είναι να δοθεί τέτοιος προσανατολισμός προκειμένου οι πρόεδροι και τα τοπικά συμβούλια να είναι σε θέση να εκτελέσουν τις αποφάσεις που θα λαμβάνουν σε συνεργασία με το Δήμο», υπογράμμισε ο κ. Ζαφείρης, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε υποψήφιους ή μη, σε κάθε ενδιαφερόμενο να παραστεί στην εκδήλωση.