Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Μυτιλήνης το Σάββατο 1 Ιουνίου - Ειδήσεις από τη Λέσβο | Νέα Μυτιλήνης | Νέα Λέσβου

31/5/19

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Μυτιλήνης το Σάββατο 1 Ιουνίου

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 16/2019 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, το Σάββατο (01-06-2019) και κατά τις ώρες 12:00 έως 17:00, στη Μυτιλήνη, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, α) στην οδό Αργύρη Εφταλιώτη, στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Τζέιμς Αριστάρχου, έως και τη συμβολή της με την οδό 8 ης Νοεμβρίου και β) στην οδό 8 ης Νοεμβρίου, στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Αργύρη Εφταλιώτη, έως και τη συμβολή της με την οδό Σκρά, για λόγους ασφαλείας, εξ’ αιτίας εκτέλεσης εργασιών από συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α. Λέσβου.
Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας στις προαναφερόμενες οδούς, θα ισχύσουν οι απαραίτητες -κατά περίπτωση- προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παραπάνω περιοχές, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.