Γιορτάζει η Λέσβος, γιορτάζει ο Ταξιάρχης! Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων - Ειδήσεις από τη Λέσβο | Νέα Μυτιλήνης | Νέα Λέσβου

11/5/19

Γιορτάζει η Λέσβος, γιορτάζει ο Ταξιάρχης! Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Αύριο Κυριακή, 12 Μαΐου 2019,  ο ιερός Ναός Παμμεγίστων ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ στο Μανταμάδο βάζει τα γιορτινά του και κόσμος από κάθε σημείο της Ορθοδοξίας θα καταφθάσει στη Χάρη του!
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σήμερα Σάββατο στις 7 το απόγευμα θα τελεστεί ο Μέγας Εσπερινός.
Αύριο Κυριακή 12/05 στις 7:30 το πρωί θα ψαλλεί ο Όρθρος, στις 9:30 π.μ. θα τελεστεί πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και στις 11:30 το πρωί θα γίνει η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αρχάγγελου Μιχαήλ πέριξ του Ναού.
Μετά το πέρας της Λιτανεύσεως, θα ψαλλεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μηθύμνης και τους λοιπούς προσκεκλημένους Αρχιερείς, τρισάγιο στον τάφο του Μητροπολίτη Σερρών και Μυτιλήνης Πορφυρίου του εκ Μανταμάδου και θα ευλογηθούν τα καθιερωμένα εδέσματα.
Το ΕΣΠΕΡΑΣ ΣΤΙΣ 6μμ της Κυριακής ο εσπερινός και η Παράκλησης των Αρχαγγέλων όπου θα μνημονευθούν ενώπιον της εικόνος του ΤΑΞΙΑΡΧΗ τα ονόματα σας.
Τη Δευτέρα 13/05/2019  με την επαύριο ημέρα αφιερωμένη στους Αρχαγγέλους θα τελεσθεί πανηγυρική ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ λειτουργία.
Καλό προσκύνημα σε όλους!