ΜΥΤΙΛΗΝΗ: Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας τη Δευτέρα και την Τρίτη σε τμηματα των οδών Βερναρδάκη και Ιουστινιανού - Ειδήσεις από τη Λέσβο | Νέα Μυτιλήνης | Νέα Λέσβου

11/5/19

ΜΥΤΙΛΗΝΗ: Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας τη Δευτέρα και την Τρίτη σε τμηματα των οδών Βερναρδάκη και Ιουστινιανού

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων πρόκειται να πραγματοποιηθεί κατά το διήμερο 13 & 14-05-2019, στις οδούς Βερναρδάκη και Ιουστινιανού, αντίστοιχα, στη Μυτιλήνη, για λόγους ασφαλείας, εξ’ αιτίας εκτέλεσης εργασιών από συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α. Λέσβου.

Πιο συγκεκριμένα:

Τη Δευτέρα (13-05-2019) και κατά τις ώρες από 07:00΄ έως 15:00΄, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Βερναρδάκη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Σαρανταπόρου, έως και τη συμβολή της με την οδό Θέμιδος.

Την Τρίτη (14-05-2019) και κατά τις ώρες από 07:00΄ έως 15:00΄, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ιουστινιανού και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Αγριτέλλη, έως και τη συμβολή της με την οδό Αισχύλου.

Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας στις προαναφερόμενες οδούς, θα ισχύσουν οι απαραίτητες -κατά περίπτωση- προσωρινές  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης  θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παραπάνω περιοχές, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.