Ακόμα 8 άτομα συνέλαβε η τροχαία Λέσβου - Αυτόφωρο και σε γονείς 3 ανήλικων - Ειδήσεις από τη Λέσβο | Νέα Μυτιλήνης | Νέα Λέσβου

9/6/19

Ακόμα 8 άτομα συνέλαβε η τροχαία Λέσβου - Αυτόφωρο και σε γονείς 3 ανήλικων


Συνελήφθησαν κατά το τελευταίο διήμερο, στη Μυτιλήνη και σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου στη Λέσβο, από αστυνομικούς, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. (Ομάδα Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων), της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος), της ΔΙ.ΑΣ. (Δίκυκλη Αστυνόμευση) και του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου, οχτώ (8) άτομα (6 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί), μεταξύ των οποίων και τρεις ανήλικοι, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, να οδηγούν -κατά περίπτωση- δίκυκλα οχήματα καθώς και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενοι όπως διακριβώθηκε, άδειας ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα. 

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε και σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, γονέων των παραπάνω ανήλικων οδηγών, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Από τις επιληφθείσες Αστυνομικές Αρχές, διενεργείται προανάκριση.