«ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ….ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ» ΤΟΥ ΠΙΡΑΝΤΕΛΟ: Ακόμα μια παράσταση την Παρασκευή 12/7 - Ειδήσεις από τη Λέσβο | Νέα Μυτιλήνης | Νέα Λέσβου

11/7/19

«ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ….ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ» ΤΟΥ ΠΙΡΑΝΤΕΛΟ: Ακόμα μια παράσταση την Παρασκευή 12/7

Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Λέσβου ανακοινώνει ότι συμπληρώθηκαν οι κρατήσεις θέσεων για το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουλίου για την παράσταση του « Έτσι είναι ….. αν έτσι νομίζετε » του Λουίτζι Πιραντέλο στον αύλειο χώρο του Μουσείου Τεριάντ στη Μυτιλήνη.

Παρακαλούμε όσοι φίλοι του θεάτρου δεν έχουν κάνει κράτηση θέσης για την παράσταση για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες να μην προσέρχονται στον χώρο της εκδήλωσης γιατί – παρά τη θέληση μας- θα είναι αδύνατο να τους εξυπηρετήσουμε.

Τέλος ενημερώνουμε ότι λόγω μεγάλης ζήτησης αποφασίστηκε να δοθεί μια ακόμα έξτρα παράσταση με το συγκεκριμένο έργο την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 9.00 το βράδυ στον ίδιο χώρο.

Προκειμένου να κρατήσετε θέσεις ελευθέρας εισόδου για την έξτρα παράσταση της Παρασκευής 12/7 παρακαλείστε να επικοινωνείτε με την Ανδρομάχη Βουγιούκα στο τηλέφωνο 6945369654 (μοναδικός τρόπος κράτησης θέσεων).