Δεν θα ξαναπερπατήσει ο "Πασχάλης", ο σκυλάκος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Μυτιλήνη.... - Ειδήσεις από τη Λέσβο | Νέα Μυτιλήνης | Νέα Λέσβου

10/7/19

Δεν θα ξαναπερπατήσει ο "Πασχάλης", ο σκυλάκος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Μυτιλήνη....

Πριν μερικές εβδομάδες σας ενημερώσαμε για τον "Πασχάλη", έναν αδέσποτο σκυλάκο τον οποίο ένας ασυνείδητος οδηγός χτύπησε, παρέσυρε κάτω από το αυτοκίνητό του και εγκατέλειψε, στην οδό Ερμού στη Μυτιλήνη.

Μετά από σειρά επαφών με εξειδικευμένους ορθοπαιδικούς κτηνιάτρους, τόσο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όσο και στην Αθήνα, η γνωμάτευση είναι ότι η κατάσταση του Πασχάλη δεν πρόκειται να βελτιωθεί - ο σκυλάκος κατά 99% θα παραμείνει ανάπηρος... Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις ενέργειες προμήθειας ειδικού αμαξιδίου για να μπορεί να κινείται, και ο Πασχάλης θα υιοθετηθεί στη Μυτιλήνη, για να έχει μια όσο το δυνατόν φυσιολογική ζωή και την αγάπη που του αξίζει.

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ευχαριστεί θερμά όλους τους απλούς πολίτες, από ολόκληρη την Ελλάδα, για τα συγκινητικά τους μηνύματα συμπαράστασης ή/και για την οικονομική τους βοήθεια, η οποία επέτρεψε να καλυφθούν τα έξοδα θεραπείας και εξετάσεων του Πασχάλη!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΚΙΒΩΤΟΥ Μυτιλήνης, ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και του έχουν  βεβαιωθεί τα σχετικά διοικητικά πρόστιμα (αναμένουμε βέβαια την επικύρωσή τους από τη Δνση Κτηνιατρικής Λέσβου) ενώ έχει σχηματιστεί και  δικογραφία.